Kalender

Flagermuselygteløbet

Dato: 
Lør, 03.11.2018 18:00 - Søn, 04.11.2018 05:30

Kære spejder og ledere Så er tiden endnu engang oprindet. Efter en lang vinterdvale er FMLL-teamet vågnet. Det betyder selvfølgelig, at det er tid at melde sig til årets FlagerMusLygteLøb. 
Hvad er FlagerMusLygteLøbet? FlagerMusLygteLøbet er et stort og utroligt spændende natløb for spejdere i alderen 12-15 år. Løbet består af bemandede poster, hvor jeres spejderfærdigheder, fantasien og samarbejdsevner i patruljen bliver sat på prøve. Derudover er der placeret mange stempelposter i skoven, som man skal finde undervejs.  Igen i år er alle spejdere fra de 5 spejderkorps og FDF inviteret, så der bliver derfor igen i år mulighed for at møde og snakke med en masse andre spejdere.
Vi håber at se mange af jer om kampen om den gyldne Flagermuslygte. 
Inden Løbet: Inden løbet kan det være en god ide at træne kort og kompas, da alle løbets poster skal findes på denne måde. Der benyttes standard 360° kompas, på 1:10000 kort.  
Praktisk info: FlagerMusLygteLøbet begynder lørdag den 3. november 2018. Check in er fra kl. 18.00-18.45 ved Moesgård museum og forventer at slutte med præmieoverrækkelse søndag morgen kl. 05.30. Løbet foregår i skovene syd for Århus, centreret omkring Moesgård.  Nærmere information om mødested og andre praktiske informationer fremsendes efter tilmelding til patruljelederen og tropslederen ca. 1 uger inden løbsstart. 
 
Prisen for at lege med er kun 75 kr. pr. person, som indbetales ved tilmelding. Der tilmeldes patruljevis, så man skal melde sig til ved sine egne tropsleder, så de kan melde en hel patrulje til ad gangen. Der må være mellem 3-10 deltagere per patrulje, men for den optimale oplevelse anbefaledes en størrelse på 5-7

 Mærker vil også stadig blive solgt på løbet. Prisen for et mærke er 10kr.

tropslederen står for den samlede tilmelding til løbet