Kalender

St Økssø rundt

Dato: 
Søn, 23.04.2017

Så er det tid til St Økssø rundt.

De forskellige grene har forskellige distancer:

FamilieSpejd - 5 km

Mikro - 5 km

Mini - 10 km

Trop - 50 km med overnatning

Der er start Søndag den 23. april kl. 10.00 ved badestedet - følg skilte. Dog starter 20 km kl. 8.30 ved Rebild Kirkevej I får udleveret rutekort og klippekort på selve gå-dagen. I kan vælge at gå 0 km (5 baglæns+5 forlæns), eller de almindelige 5, 10, og 20 km Man får udleveret et arrangementsmærke til uniformen, samt frugt, müslibar og juice på dagen.

Turen rundt om Store Økssø er opmålt til 2,65 kilometer - så 2 omgange vil rundt regnet svare til 5 km, 4 omgange til 10 km, mens 20 km starter ved p-pladsen Rebild Kirkevej / Buderupholmvej. For at få et 5 km mærke, skal må gå to gange rundt om søen - husk at fortælle det til de mindste og forældrene. Tidsgrænsen for 5 km er 3 timer, for 10 km er 4 timer og for 20 km er 6 timer, alle gå tider er inkl. pauser. Forældre og andre, der ikke ønsker mærke eller forplejning er selvfølgelig meget velkomne til at gå med - husk stor madpakke og drikkedunk på dagen. Der vil i målområdet være plads til at man kan side og spise sin mad. Toiletforhold ved p-pladsen ved Store Økssø.

MEN vi vil også gerne tilbyde noget nyt i år i anledning af vores jubilæum. Der vil derfor også være en 50 km rute, der starter lørdag den 22. april kl. 13.00. Startsted vil være ved Store Økssø, og det er første dag planlagt, at man går en rute på 30 km., hvorefter der er overnatning i shelter, denne rute koster istedet 75 kr pga måltiderne. Vi vil sørge for lidt forplejning til aftensmad og morgenmad. Om Søndagen går man de sidste 20 km., så at man kommer til Store Økssø samtidig med at alle andre går rundt. Der vil være begrænsede antal pladser til denne udfordring, så skal du være en af de få, så skynd dig at tilmelde jer. Når vi har tilmeldingerne på plads, så kan vi planlægge denne del lidt nærmere, herunder hvor mange shelter pladser vi skal ud og finde