MariagerSpejderne

Kontakt

Adresse: 

Kirsten Kilian (gruppeleder)

Ny Spejderhytte endelig færdig...

MariagerSpejderne

MariagerSpejderne er en spejdergruppe, som er åben for både drenge og piger. Vi er desuden en af de få grupper i landet, som har både landspejdere og søspejdere, hvilket vi er meget glade for. Vi holder til i og omkring Spejderhytten ved Munkholmanlægget. 

Vi holder spejdermøder en gang om ugen (se de enkelte dage under aldersgruppen), og som hovedregel så holder vi ferie/helligdagsfri sammen med skolen. Det koster 500 kr at være spejder i Mariager. MariagerSpejderne har en af landets laveste kontingenter, bl.a. fordi vi tjener penge ved siden af kontingentet. Vi samler bl.a. papir/aviser ind, laver loppemarked, holder Sct. Hans i byen osv.  

Vi har altid lyst til at have flere med i fællesskabet, så hvis du har interesse i at være spejder, leder eller måske sidde i bestyrelsen, så skal du være meget velkommen til at henvende dig til en af de mange personer du kan finde her på hjemmesiden, og høre mere.

Hvis man ønsker at melde sig ud af MariagerSpejderne kan dette kun gøres skriftligt på mail til Louise [at] MariagerSpejderne [dot] dk med info om spejderens navn, aldersgruppe mv samt en begrundelse for udmeldingen.